Rólam

Fábián Emese vagyok, szeretek zenélni, írni, gyógyulni, szeretni és szert tartani, tanúja lenni az átalakulásnak.

A pszichológia nem sokkal érettségi előtt kezdett el érdekelni, amikor kezembe került Rogers: Valakivé válni című könyve. Aztán mégsem pszichológusnak, hanem pedagógusnak tanultam tovább, mert akkoriban az irodalom még jobban lelkesített. Így is megkaptam azért az alapdózist pszichológiából.

Gyakorlati tapasztalatokra aztán akkor tettem szert, amikor 25 évesen úgy éreztem, nem tudok tovább haladni „odakint”, amíg „odabent” nem teszek meg egy bizonyos utat. Ekkor kezdődött az az évekig tartó folyamat, melynek során megismerkedtem a különböző terápiás módszerekkel a hipnózistól kezdve a KIP-en és az NLP-n át a pszichodrámáig, a body workön és a táncterápián át a családállításig.

A családállításban nemcsak egy számomra minden addiginál átfogóbb és mélyrehatóbb módszert ismertem meg, de azt is éreztem, itt ahhoz hasonló tér nyílik meg, mint amit az irodalomból és az írásból már némiképp ismertem. Mint később kiderült, nem volt alaptalan ez az összehasonlítás. A művészet és a szabad alkotási folyamat a terápiához hasonlóan felébreszti a tudattalan, belső képeket, melyek oldani, nyitni tudnak az ember lelki terében. Miután meggyőződtem arról, hogy a rendszerállítás módszerében kincset találtam, 2014-ben beiratkoztam az Integrál szemléletű családállító képzésre, ahol 2016-ban végeztem.

Várlak szeretettel csoportos vagy egyéni munkára, ha szeretnéd megismerni önmagad teljességét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.